Ludbehandling, lakbehandling og oliebehandling på Lolland, Falster og Sydsjælland

Hvordan du bør vedligeholde dit trægulv

Har man et trægulv i huset eller på kontoret, så skal det vedligeholdes, hvis man ønsker det fremstår flot i en årrække. Der er mange forskellige muligheder at vælge imellem, alt afhængig af hvilke træsorter du har valgt, hvad gulvet bliver brugt til og hvor meget der slides på det.

Der er rigtig mange spændende muligheder, der kan gøre dit gulv holdbart og smukt.

Er gulvet nyt eller lyst, så vil vi i mange situationer anbefale ludbehandling efterfulgt af en oliebehandling med en særlig hærdende olie. Har trægulvet derimod mange år på bagen, og har noget patina, vil vi måske anbefale sæbebehandling – med eller uden pigment. Det giver gulvet en flot, naturlig overflade.

Ønsker I en særlig slidstærk overflade, vil vi i visse tilfælde anbefale en lakering.

Uanset om det er en oliebehandling, sæbebehandling eller lakbehandling der skal anvendes, så bør du overlade opgaven til fagfolk, hvis du ønsker det bedste resultat. Der er stor forskel på hvad de forskellige trætyper kan holde til, og den vedligeholdelse der er bedst på en trætype kan være direkte skadelig for andre trætyper. På samme vis er blandingsforholdene forskellige alt afhængig af hvilke trætyper, der skal vedligeholdes.

Tilbud og kontakt!
Vi har mere end 60 års erfaring i vedligeholdelse af gulve, så vi ved hvad der skal til for at få det ønskede resultat – Ring til os på 2962 6386 hvis du ønsker et godt råd omkring vedligeholdelse. Vi kommer gerne ud og ser på gulvet, og vi tilbyder altid at sende et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan selvfølgelig også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.