Gulvbelægning på Lolland, Falster og Sydsjælland

Ring allerede i dag på 2962 6386 hvis du ønsker et godt tilbud på vinylbelægning

Når man skal vælge gulvbelægning, er der en række faktorer, der har betydning for hvilket slags gulv man bør vælge – eller hvilken slags vinyl for den sags skyld. Vinylbelægning er især det populære valg, når det kommer til vådrum. Her anbefaler vi at bruge homogen vinyl på grund af den høje slidstyrke og vandtæthed. Af samme årsager er den homogene vinyl også populær blandt virksomheder.

Vinylbelægning fungerer dog også fint i andre af husets rum. Her vil det oftest være typer som boligvinyl eller designvinyl vi anbefaler. Uanset hvilken type gulv, der passer bedst til jer, så er I bedst tjent med at modtage rådgivningen i forbindelse med gulvlægningen af en professionel gulvmand.

Hvilken type belægning vil vi anbefale?

Ja, det kommer an på hvad gulvet skal benyttes til. Er det til et vådrum, så vil vi altid anbefale vinylbelægning. Vinylbelægning kan også være vores anbefaling i en række andre situationer, hvis det f.eks. er vigtigt at have et gulv, der er nemt at vedligeholde og holde rent. Leder man efter mere æstetiske løsninger, vil vi oftere anbefale trægulve.

Det er vigtigt at understrege, at der ikke findes en facitliste, hvori man kan finde det rigtige gulv. Jans Gulvafslibning har dog i mere end 60 år rådgivet private, boligforeninger og virksomheder på hele Lolland, Falster og Sydsjælland i valg af gulve, så vi kender alle fordele og ulemper ved de forskellige belægninger.

Hvordan kommer vi så videre?
Vi sender gerne et uforpligtende tilbud til dig på en vinylbelægning, ligesom vi gerne kommer ud og rådgiver dig omkring hvilken type gulv, der er bedst egnet i din situation. Ring til os på 2962 6386 så kan vi tage en snak om løsningen. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.