GULVBELÆGNING MED VINYL

Skal du have lagt nyt gulv, og leder du efter en gulvlægger, der kan tilbyde en professionel gulvbelægning og gulvafslibning på Lolland, Falster eller Sydsjælland, er du kommet til det helt rette sted.

Sådan vælger du den rette gulvtype

Når man skal vælge gulvbelægning, er der en række faktorer, der har betydning for, hvilket slags gulv man bør vælge – eller hvilken slags vinyl for den sags skyld. Et vinylgulv er især det populære valg, når det kommer til vådrum. Her anbefaler vi at bruge homogen vinyl på grund af den høje slidstyrke og vandtæthed. Af samme årsager er den homogene vinyl også populær blandt virksomheder.

Vinylbelægning fungerer dog også fint i andre af husets rum. Her vil det oftest være typer som boligvinyl eller designvinyl, vi anbefaler. Uanset hvilken type gulv der passer bedst til jer, så er I bedst tjent med at modtage rådgivningen i forbindelse med gulvlægningen af en professionel gulvmand.

Hvilken type gulvbelægning vil vi anbefale?

Ja, det kommer an på, hvad gulvet skal benyttes til. Er det til et vådrum, så vil vi altid anbefale vinylbelægning. Vinylbelægning kan også være vores anbefaling i en række andre situationer, hvis det for eksempel er vigtigt at have et gulv, der er nemt at vedligeholde og holde rent. Leder man efter mere æstetiske løsninger, vil vi oftere anbefale trægulve.

Det er vigtigt at understrege, at der ikke findes en facitliste, hvori man kan finde det rigtige gulv. Hos Jans Gulvafslibning har vi dog i mere end 60 år rådgivet private, boligforeninger og virksomheder på hele Lolland, Falster og Sydsjælland i valg af gulve, så vi kender alle fordele og ulemper ved de forskellige belægninger.

Hvordan kommer vi så videre?
Vi sender gerne et uforpligtende tilbud til dig med en pris på en vinylbelægning, ligesom vi gerne kommer ud og rådgiver dig omkring, hvilken type gulv der er bedst egnet i din situation og ud fra dine ønsker til priser. Ring til os på 2962 6386, så kan vi tage en snak om løsningen. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

KONTAKT OS

    JANS GULVAFSLIBNING | EGEVEJ 4/6 | 4862 GULDBORG | TLF. +452962 6386 | rekv@jansgulv.dk | CVR: 31884446