VEDLIGEHOLDELSE AF TERRASSE PÅ LOLLAND, FALSTER OG SYDSJÆLLAND

Hvornår har du sidst afslebet og olieret terrassen?

På samme måde som et indendørs trægulv har brug for vedligeholdelse, så er et udendørs trægulv endnu mere udsat på grund af vind og vejr. Terrassen har godt af en nedslibning en gang imellem, ligesom den rigtige oliebehandling er med til at forlænge levetiden. Ikke alene forlænges levetiden – terrassen er også meget flottere og mere behagelig at gå på, når den er vedligeholdt på den rigtige måde.

Har du børn eller børnebørn, der leger på terrassen, er det ekstra vigtigt at sørge for at vedligeholdelsen er udført korrekt, så de små undgår at få splinter i hænder og fødder.

Kan man selv vedligeholde terrassen?
Ja, det kan man godt – hvis man har hænderne skruet ordentligt på, har de rigtige materialer samt tiden til det.

Man kan selvfølgelig også overlade opgaven til en professionel som Jans Gulvafslibning. Vi har mere end 60 års erfaring i at vedligeholde terrasser på Lolland, Falster og Sydsjælland. Udover erfaringen, så har vi også det rigtige udstyr til at vedligeholde alle former for udendørs terrasser.

Skal vi også hjælpe med din terrasse?
Ring til os allerede i dag på 2962 6386, så vi kan give dig et godt tilbud på vedligeholdelse af din terrasse. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi tilbyder bl.a. også gulvbelægning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKT OS

    JANS GULVAFSLIBNING | EGEVEJ 4/6 | 4862 GULDBORG | TLF. +452962 6386 | rekv@jansgulv.dk | CVR: 31884446