Er dit gamle gulv i en ekstrem tilstand af henfald, kan det være du er nødt til at få udført gulvafhøvling med hjælp fra en professionel gulvmand. Hos Jans Gulvafslibning tilbyder vi gulvafhøvling i områderne nær Nykøbing Falster, Næstved og Slagelse.

Få et tilbud på gulvafhøvling

Forskellen på gulvafhøvling og gulvafslibning

I de fleste tilfælde vil en gulvafslibning være mere end rigeligt til at renovere dit trægulv. Men i ekstreme tilfælde hvor gulve har fernis, spartelmasser, malingrester eller lignende er det nødvendigt med en gulvafhøvling. En gulvafhøvling tager typisk 2-4 mm af træet så det er vigtigt at have en vis tykkelse på sit trægulv føre høvlen er en brugbar løsning. Efter gulvet er blevet høvlet vil man typisk efterbehandle med en gulvafslibning som det sidste finish for at give gulvet den optimale behandling. På den måde er dit gulv fuldstændigt klar til den endelig overfladebehandling.

Professionel rådgivning fra dit lokale gulvsliber

Det kan nogle gange være svært at vide hvilken løsning man skal anvende når det gælder renovering af trægulve. Der er nogle tilfælde hvor den eneste løsning er at udskifte gulvet. Men i de fleste tilfælde med trægulve er der ofte mulighed for en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Er du i tvivl om hvilken vej du skal gå med dit gulv?

Vi anbefaler at du kontakter os før du foretager en beslutning. Har dit gulv blot brug for en afslibning eller afhøvling, kan du spare en masse penge ved at beholde dit gamle gulv fremfor at lægge nyt.

Gulvafhøvling til konkurrencedygtige priser

Kunne du tænke dig at hører mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit trægulv? Kontakt os i dag enten via tlf. 29 62 63 86, e-mail rekv@jansgulv.dk eller kontaktformular. Sammen finder vi den bedste løsning på dit problem til en konkurrencedygtig pris.

Vi glæder os til at hører fra dig og hjælpe dig med dit gulv.