Gulvafhøvling i Nykøbing Falster, Næstved, Slagelse og Vordingborg

Er dit gamle gulv i en ekstrem tilstand af henfald, kan det være du er nødt til at få udført gulvafhøvling med hjælp fra en professionel gulvmand. Hos Jans Gulvafslibning tilbyder vi gulvafhøvling i områderne nær Nykøbing Falster, Næstved, Slagelse og Vordingborg.

Kontakt os og hør mere

Forskellen på gulvafhøvling og gulvafslibning

I de fleste tilfælde vil en gulvafslibning være mere end rigeligt til at renovere dit trægulv. Men i ekstreme tilfælde hvor gulve har fernis, spartelmasser, malingrester eller lignende er det nødvendigt med en gulvafhøvling. En gulvafhøvling tager typisk 2-4 mm af træet, så det er vigtigt at have en vis tykkelse på sit trægulv føre høvlen er en brugbar løsning.

Efter gulvet er blevet høvlet vil man typisk efterbehandle med en gulvafslibning som det sidste finish for at give gulvet den optimale behandling. På den måde er dit gulv fuldstændigt klar til den endelig overfladebehandling.

Professionel rådgivning fra dit lokale gulvsliber

Det kan nogle gange være svært at vide hvilken løsning man skal anvende når det gælder renovering af trægulve. Der er nogle tilfælde hvor den eneste løsning er at udskifte gulvet. Men i de fleste tilfælde med trægulve er der ofte mulighed for en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Er du i tvivl om hvilken vej du skal gå med dit gulv?

Vi anbefaler at du kontakter os før du foretager en beslutning. Har dit gulv blot brug for en afslibning eller afhøvling, kan du spare en masse penge ved at beholde dit gamle gulv fremfor at lægge nyt.

Fordele ved gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en effektiv og populær metode til at forny og forbedre gulvflader i både private hjem og kommercielle bygninger. En af de mest markante fordele ved at få afhøvlet sit gulv er, at man fjerner slidte og beskadigede overflader, hvilket resulterer i et nyt og friskt udseende. Dette er især gavnligt for trægulve, der over tid kan blive ridset, misfarvet og udsat for almindelig slitage.

En anden fordel ved gulvafhøvling er den mulighed, det giver for at fjerne dybe pletter, misfarvninger og ujævnheder i gulvet. Dette resulterer i en glat og ensartet overflade, der ikke kun ser godt ud, men også er lettere at vedligeholde og rengøre. Desuden kan gulvafhøvling bidrage til at forbedre gulvets holdbarhed, da det fjerner de øverste lag af træ eller beton, der ofte er mest udsat for skader.

En tredje fordel ved at få afhøvlet gulvet er, at det giver mulighed for at ændre gulvets udseende og stil. Ved at fjerne det øverste lag af materialet kan du tilpasse gulvet efter dine præferencer ved at vælge forskellige finish, farver og behandlinger. Dette gør det muligt at skabe et unikt og personligt præg i ethvert rum.

Gulvafhøvling til konkurrencedygtige priser

Kunne du tænke dig at hører mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit trægulv? Kontakt os i dag enten via tlf. 29 62 63 86, e-mail rekv@jansgulv.dk eller kontaktformular. Sammen finder vi den bedste løsning på dit problem til en konkurrencedygtig pris.

Vi glæder os til at hører fra dig og hjælpe dig med dit gulv.