VI TILBYDER

Står du med et trist og slidt gulv med ridser, kan en gulvafhøvling eller gulvafslibning give dit gulv nyt liv.

Jans Gulvafslibning har erfaringen og kommer med de rette slibemaskiner og forvandler dit gulv. Ved at overlade arbejdet til professionelle, slipper du for bøvlet med maskiner, sandpapir og et måske uprofessionelt slutresultat.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på tlf: 2962 6386 eller via vores kontaktformular til højre.

Her er nogle af de metoder, som vi har erfaring med:

Vinylbelægning
Vinylbelægning er især velegnet til vådrum, idet vinyl er vandafvisende. Belægningen er derfor meget velegnet til at beskytte mod fugtskader. Vådrum er naturligvis udsat for meget fugt. Hvis dit hjem udsættes for fugtskader, kan det være sundhedsskadeligt, så derfor er det vigtigt, at en gulvbelægning er tæt. Med en vinylbelægning, der er lagt af en professionel gulvmand, er du på den sikre side.

Slibning af terrasse og gulve
På samme måde som et indendørs trægulv har et udendørs trægulv godt af en nedslibning en gang imellem. Et trægulv, der udsættes for vejr og vind bliver med tiden trist og kedeligt at se på. Sørg for at få din gulvmand til at kigge på det, så det kan blive smukt og indbydende at se på igen.

Lak, lud og oliebehandling
Som professionel gulvmand tilbyder jeg alle former for behandling af gulve. Der er rigtig mange spændende muligheder, der kan gøre dit gulv holdbart og smukt. Du er mere end velkommen til at ringe til mig for et godt råd. Måske kan vi lave en god aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

KONTAKT OS

    JANS GULVAFSLIBNING | EGEVEJ 4/6 | 4862 GULDBORG | TLF. +452962 6386 | rekv@jansgulv.dk | CVR: 31884446